Thai Massage :

Hur fungerar den botande Thai massagen?
Thai massage verkar på "Sen" linjer- de botande energiska linjerna I kroppen som strömmar igenom " Prana " - kroppens egen naturlig botning.

o Börjar från klientens fötter . Massör använder sina händer , händer, handflator, tummar armbågar och fötter genom att trycka och massera de här "Sen" linjerna och de individuella massagepunkterna för att bryta ner energiska blockar och frigöra kroppens naturenergiska botning och återställa den för att kunna läka klienten.


o Som massage, fortsätter med att jobba på klientens kropp. Blod- och lymfcirkulatlon och accelererar för att kunna avsöndra skadande gifter från klientens kroppssystem.

 

o I följande finns det en lugn och stimulerad arm- och handmassage.


o Massör använder en passiv streckning och en tonad rörelse och för in klienten till stödjande Yoga Asanas och kontrollerande ryggradsvridning. Det återlämnar kilentens kropps energibalans, förbättrar smidigheten, rättar kroppsställning, håller ryggraden flexibel och rörlig, lindrar smärtsam muskelspänning. Nervsystemet blir avslappnat och inre organen blir stimulerade.


o Då fortsätter med de djupa vävnaderna och musklerna på klientens rygg, skuldror och nacke. Spänning och stelning blir släppande och återställer via ett fantastisk välbefinnande sinne.


o Och till slut får klienten en ansiktsmassage, som ger en total avslappning och ro så att falla i en djup sömn.

 

Thai massage som en stor fördel till...

Rygg, nacke och skuldror, smärta och stelning
Ångest , stress och spänning .
Huvudvärk och ögonspänning .
Sömnlöshet .
Andningsprobiem .
Trög cirkulation .
Muskelspänning och ryggrad .
Sträckning och ryggradsavslappning .
Avslappnade ligament och senor .
Den botande Thai massagen är en underbar terapi.
Den är en djup, lugn och kraftfull lära.
Den friskar upp dig när du blir trött och kopplar av dina sinne när de surrar!