De sex viktiga punkter vid Thaimassage

Yoga: Är en urgammal indisk vetenskap som är baserad på ett holistiskt synsätt och som funnits sedan några tusen år. Yoga betyder "union", en vetenskap som inbringar oss i union med den gudomlige. Yogasanas är ett sätt att sträcka ut muskler, slappna av, lugna ner sig och befria spänningar. Vi använder yogasanas, pranayama (andningsteknik) och meditation för att förberedda oss inför den givande thailändska massagen; många yogahållningar används i Nuad Bo-Rarn. För mottagaren som får de passiva yogafördelarna, har Thai massage beskrivits som "Yoga som verkar som massage" eller "Yoga för lata människor".


Motion: Den thailändska massören rör sig alltid i en jämn rytm och med en välgörande applicerade teknik. Nuad Bo-Rarn är en form av massage som ger en motionsstämning för givare och mottagare.


Meditation: Thaimassagen är given i meditativ ställning och utifrån principen av barmhärtighet. Det rytmiska handgreppet av Thai massage tillför en tillflykt för en naturlig respons mot djup meditation.


Reflexologi: Thaimassage fungerar inte bara som en sorts "passiv yoga" utan också som en form av reflexologi; fokuserat på fötter, händer, öron och ansikte.


Akupunktur: I Nuad Bo-Rarn bearbetar vi energilinjerna (de såkallade Sen linjerna) på kroppen för att få bort spänningar och blockeringar så att energin kan flöda fritt. De här linjerna är likadana som meridianer i den kinesiska akupunkturen men påminner snarare om "nadis" av Ayurvedic som är ett system från Indien. Vid akupunkturen används tummar, armbågar, knytnävar och hälar.


Botbar konst: Är en kombination av yoga, reflexologi, och akupunktur vilket gör Thaimassage en unik botbar konst som integrerar tanke, kropp och själ. Den skall främja för en god hälsa och en god tillvaro i livet.